Κατασκευαστής: Bebejou
Κωδικός Προϊόντος: J-RO.152
Διαθεσιμότητα: Pre-Order
€1.497,99 €1.198,37

Βρεφικό δωμάτιο Bebejou Rock Star Baby

Η βρεφική σειρά δωματίου Rock Star Baby παρουσιάζει μια ζεστή, σύγχρονη εμφάνιση & ταιριάζει απόλυτα σε κάθε εσωτερικό χώρο. Το  βρεφικό δωμάτιο Rock Star Baby είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, έτσι τα έπιπλά σας, θα παραμείνουν όμορφα για πολύ καιρό.
Το παιδικό δωμάτιο Rock Star Baby αποτελείται απο το προεφηβικό κρεβάτι διαστάσεων 0.70 x 1.40 cm, το έπιπλο αλλαξιέρα διαστάσεων 105 x 105 x 76.5 cm, την ντουλάπα διαστάσεων 190 x 113 x 57cm, την επέκταση καθώς και το ράφι 24 x 104 x 15 cm. Το κρεβάτι της σειράς Rock Star Baby διατίθεται είναι διαστάσεων 0.70 x 1.40cm. Το κρεβάτι διαθέτει ανατομική βάση μασίφ η οποία ρυθμίζεται σε 3 διαφορετικά ύψη μετα τα πρώτα 3 έτη μετατρέπεται κρεβάτι προεφηβικό, επιτρέποντας σας να το χρησιμοποιήσετε μέχρι και τα πρώτα 9 χρόνια του μωρού σας, αφού πρώτα έχετε τοποθετήσει τραβέρσες, οι οποίες συμπεριλαμβάνονται στα σετ.
Η συρταρίερα - αλλαξιέρα έχει 3 βολικά συρτάρια. Τα συρτάρια είναι μεγάλης διάστασης δίνοντας μεγάλο χώρο αποθήκευσης, και όλα, έχουν το απαλό κλείσιμο του συστήματος. Τα συρτάρια του βρεφικού έπιπλου έχουν μηχανισμούς stop οπότε, εαν το παιδί τραβήξει προς τα εξω το ραφί δεν μπορεί να βγεί απο την θέση του, επιπλέον το περιλαμβάνει ήδη στην τιμή του στην επέκταση χωρίς επιβάρυνση. Η σειρά αποτελείται επιπλέον απο ένα ράφι τοίχου κατασκευασμένα από το ίδιο υλικό και είναι διαθέσιμες ως προστιθέμενη επιλογή. Η ευρύχωρη ντουλάπα Rock Star Baby διαθέτει δύο πόρτες και ένα συρτάρι.
Η ντουλάπα χωρίζεται σε δύο ίσα μέρη. Στη δεξιά πλευρά θα βρείτε 4 ίσα καθ 'ύψος ράφια,ενώ η αριστερή πλευρά έχει 2 ψηλές ράβδους, ώστε να μπορείτε να κρεμάσετε τα ρούχα του. Στο κάτω μέρος της ντουλάπας υπάρχει ένα συρτάρι για επιπλέον αποθήκευση.

*Η τιμή αφορά την αλλαξιέρα, το κρεβάτι (70*140).

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή