Κατασκευαστής: Kidsmill
Κωδικός Προϊόντος: 36323630
Διαθεσιμότητα: +15 Ημέρες
€1.786,83 €1.517,74

Βρεφικό δωμάτιο Bebejou Sixties High Gloss

Το κρεβάτι της βρεφικής σειράς δωματίου Sixties High Gloss διατίθεται σε 2 διαστάσεις. Η βρεφική διάσταση 60 x 120 cm, καθώς και η προεφηβική σειρά 70 x 140 cm. Το κρεβάτι διαθέτει ανατομική βάση μασίφ η οποία ρυθμίζεται σε 3 διαφορετικά ύψη. Το κρεβατάκι διάστασης 70 x 140 cm μετατρέπεται σε κρεβάτι προεφηβικό, επιτρέποντας σας να το χρησιμοποιήσετε μέχρι και τα πρώτα 9 χρόνια του μωρού σας, αφού το έχετε πρώτα μετατρέψει με τις τραβέρσες, οι οποίες συμπεριλαμβάνονται στα σετ.

Η αλλαξιέρα με μήκος 130 cm δίνει άπλετο χώρο και για να αλλάξετε το μωράκι σας και για να τοποθετήσετε τα καλλυντικά του χωρίς να περιορίζεστε. Τα συρτάρια της αλλαξιέρας έχουν μηχανισμούς, έτσι το ράφι κλείνει απαλά, επιπλέον διαθέτουν και stop οπότε, εάν το παιδί τραβήξει προς τα έξω το ράφι δεν μπορεί να βγεί απο την θέση του, ο τρόπος κλεισίματος του ραφιού είναι ιδανικός για να κοιμηθεί το μωρό σας με ηρεμία και γαλήνη, ενώ εσείς τακτοποιείτε τα ρουχαλάκια του.
Η ντουλάπα  αποτελείται από δυο φύλλα και είναι αρκετά ευρύχωρη με 104 cm πλάτος, δίνοντας άνεση στην αποθήκευση. Έχει τρία ίσα, καθ' ύψος, μεγάλα ράφια και μια ράβδο ώστε να κρεμάσετε τα ρουχαλάκια του.

*Η τιμή αφορά την αλλαξιέρα, το κρεβάτι & τις τραβέρσες.

Χαρακτηριστικά επίπλων
Διαστάσεις εξωτερικές 130 x 56 x 90 cm
Διαστάσεις ραφιού 100 x 16 x 6 cm
Αριθμός συρταριών 2 συρτάρια & 1 ντουλάπι
Μηχανισμοί (stop) Ναι
Μηχανισμοί συρταριών (αμορτισέρ) Ναι
Χαρακτηριστικά κρεβατιού
Εξωτερική διάσταση 145 x 75 x 97 cm
Θέσεις στρώματος 3 θέσεις
Μετατρέπεται σε Καναπές κρεβάτι
Χαρακτηριστικά Ντουλάπας
Αριθμός φύλλων 2 Φύλλα

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή