Η ιστοσελίδα μας bebemall.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η εταιρία


Το ηλεκτρονικό κατάστημα Bebemall.gr εξειδικεύεται στα βρεφικά προϊόντα και τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό βρεφικών και παιδικών δωματίων.

Mε γνώμονα την ασφάλεια κι άνεση του μωρού αλλά και την καλύτερη εξυπηρέτηση του γονέα στην καθημερινότητά του, φροντίζουμε για ένα λειτουργικό σχεδιασμό προϊόντων με ευρωπαϊκές προδιαγραφές και τεχνολογία υψηλής ποιότητας. Ποιότητα που φαίνεται άλλωστε από τη διαχρονικότητα και την καινοτομία των ειδών μας!

Μία ιστορία… παράδοσης!

Η ιστορία μας ξεκινάει περίπου 50 χρόνια πριν…

Κάπου εκεί στο 1956 αρχίσαμε να κατασκευάζουμε, με πολύ μεράκι και φροντίδα, παιδικά αμαξίδια. Η εξέλιξη της επιχείρησης οδήγησε το 1980 στη δραστηριοποίησή μας στον τομέα της λιανικής κι έτσι ιδρύσαμε το πρώτο μας κατάστημα.

Ο στόχος μας στο σήμερα

Σήμερα το Bebemall.gr αποτελεί μία από τις πιο επιτυχημένες κι υγιείς επιχειρήσεις στον τομέα των βρεφικών ειδών κι επίπλων στην Ευρώπη. Δίνει πρωτοποριακές λύσεις διευκολύνοντας την καθημερινότητα και παρέχοντας υψηλά επίπεδα ποιότητας στις πιο αυστηρές ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Στόχος μας είναι η καλύτερη ποιότητα στη χαμηλότερη δυνατή τιμή. Εδώ τα χρήματά σας έχουν αξία! Έτσι ανάλογα με το τι επιθυμείτε να διαθέσετε, θ’ αποκτήσετε το καλύτερο προϊόν. Αυτό θα ξεχωρίσει για την καινοτομία, τη λειτουργικότητα, το μοντέρνο design και τη διαχρονικότητά του.

Σημαντικές συνεργασίες

Πολύτιμοι συνεργάτες μας είναι επίσης οι μεγάλοι ευρωπαϊκοί οίκοι Concord, Hauck, Inglesina, Bugaboo, Minimonkey, Alecto Electronics, KidsMill, Julius Zoellner, Peg Perego και Bebejou.

Που θα μας βρείτε

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα Bebemall.gr διατηρεί και φυσικό κατάστημα στο Ψυχικό, Μουσών 1 όπου μπορείτε να προμηθευτείτε τα προϊόντα θα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.