Η ιστοσελίδα μας bebemall.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Concord Παιδικό Κάθισμα Αυτοκινήτου Vario XT5 9-36Kg Black Blue

-20% Concord Παιδικό Κάθισμα Αυτοκινήτου Vario XT5 9-36Kg Black Blue

Concord Παιδικό Κάθισμα Αυτοκινήτου Vario XT5 9-36Kg Black Blue

Το βρεφικό κάθισμα αυτοκίνητου Vario XT5 ανήκει στην κατηγορία 1 2 3 των καθισμάτων. Διαθέτει ένα έξυπνο σύστημα προσαρμογής ώστε να συμβαδίζει με την ανάπτυξη του παιδιού σας, και μια ζώνη 5 σημείων για την Ομάδα των καθισμάτων. Η προσαρμογή στο προσκέφαλο και στους ωμούς αυτόματα μπλοκάρονται έως ότου το κάθισμα να βρίσκεται στο χαμηλότερο επίπεδο, το οποίο κι ολας δείχνει ότι απαιτείτε μετάβαση από την Ομάδα στην Ομάδα II/III. Αυτό κι ολας το καινοτόμο σύστημα είναι που το κάνει ιδιαίτερο, γιατί εμποδίζει τον κίνδυνο της εσφαλμένης χρήσης κατά την εναλλαγή από την ομάδα Ι στην ομάδα ΙΙ/ΙΙΙ. Διαθέτει εύκολη λειτουργιά και φιλική προς τον χρήστη στις ομάδες 1,2,3 των καθισμάτων. Είναι ιδιαίτερα ασφαλής κάθισμα αυτοκίνητου για το παιδί σας που συμβαδίζει με την ανάπτυξη του , μέχρι την ηλικία των 12 χρόνων. Χάρη στο ειδικό σύστημα 5 σημείων που διαθέτει διευκολύνεται η ρύθμιση του ύψους του καθίσματος. Για επιπλέον άνεση στο παιδί σας έχει καλή κυκλοφορία αέρα ιδιαίτερα στο κατώτερο τμήμα της πλάτης. Μπορείτε με ευκολία να ρυθμίσετε το κάθισμα σε καθιστή η ξαπλωμένη θέση χάρη στο ειδικό σύστημα procomfort. Ταυτόχρονα γίνετε η ομαλή προσαρμογή του προσκέφαλου και των ώμων εύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού. Διαθέτει εξαιρετική διαχείριση της ενεργείας και στην απορρόφηση τον κραδασμών, χάρη στα υλικά και την τελεία εργονομική γεωμετρία του ιμάντα του. Ιδιαίτερα ελαφρύ προστατευτικό κέλυφος, με εξαιρετικά αποτελέσματα σε όλα τα σενάρια δοκίμων πρόσκρουσης. Διαθέτει σύστημα αγκιστρώσεις Isofix για ιδιαίτερα ασφαλή προσάρτηση εντός του οχήματος.

* Τώρα με κάθε αγορά ενός παιδικού καθίσματος αυτοκινήτου Concord, παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ τοποθέτηση φιλμ ηλιοπροστασίας στο παράθυρο του παιδιού από την εταιρεία LLumar.


 

Γράψτε μια κριτική

Παρακαλούμε συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να αξιολογήσετε το προϊόν

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές από το bebemall.gr άνω των 60€, σας κάνουμε δώρο τα μεταφορικά!

  • Προβολές: 301
  • Κωδ. προϊόντος: J-CO.VAR0917
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
1 Product(s) Sold
  • 445,00€
  • 356,00€
  • Ex Tax: 287,10€