Η ιστοσελίδα μας bebemall.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Alecto - Ενδοεπικοινωνία Camera DVM 250

-15% Alecto - Ενδοεπικοινωνία Camera DVM 250

Οθόνη μωρού με οθόνη 5 μεγεθών.
Αν ψάχνετε για οθόνη μωρού με κάμερα και εξαιρετικά μεγάλη οθόνη, τότε το DVM-250 είναι για σας. Η οθόνη του DVM-250 έχει μέγεθος 5 ίντσες (ή 12,7 εκατοστά) και φυσικά παρέχει λεπτομερείς εικόνες σε χρώμα. Με αυτή τη φανταστική οθόνη μωρών δεν χρειάζεται να χάσετε μια στιγμή του ύπνου σας. Και επειδή η οθόνη μωρού DVM-250 με μεγάλη οθόνη είναι επίσης εξοπλισμένη με υπέρυθρες, λειτουργεί και στο σκοτάδι. Εν ολίγοις, έχετε πάντα μια καλή εικόνα.
Όπως συνηθίζετε από το Alecto, αυτή η οθόνη μωρού είναι εξοπλισμένη με όλες τις επιλογές που θέλετε ως γονέα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να παρακολουθήσετε τη θερμοκρασία στο δωμάτιο του παιδιού σας. Μπορείτε να μιλήσετε με το πάτημα ενός κουμπιού και να ηρεμήσετε το παιδί σας. Ή ενεργοποιείτε απομακρυσμένα μια από τις  συμπεριλαμβανόμενες μελωδίες.
Διαθέτει δυνατότητα σύνδεσης μέχρι και 4 κάμερες παρακολούθησης. Οι εικόνες της κάμερας συνδέονται διαδοχικά από τη μία γιγαντιαία οθόνη για παρακολούθηση.
Η εγκατάσταση του DVM-250 είναι πολύ απλή. Και χάρη στην τεχνολογία χωρίς παρεμβολές, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το DVM-250 θα λειτουργεί πάντα σε όλες τις συνθήκες.

Γράψτε μια κριτική

Παρακαλούμε συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να αξιολογήσετε το προϊόν

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές από το bebemall.gr άνω των 60€, σας κάνουμε δώρο τα μεταφορικά!

  • Προβολές: 112
  • Κωδ. προϊόντος: J-HES.DVM-250
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
0 Πωλήσεις
  • 150,00€
  • 127,50€
  • Ex Tax: 102,82€

Tags: alecto, ενδοεπικοινωνία. καμερα