Η ιστοσελίδα μας bebemall.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Συχνές Ερωτήσεις

Τι ασφάλεια έχω αν αγοράσω από το ηλεκτρονικό σας κατάστημα με την πιστωτική μου κάρτα?

Για την προστασία των στοιχείων που διακινούνται μέσω της Ιστοσελίδας χρησιμοποιείται λογισμικό SSL (Secure Sockets Layer) που χρησιμοποιείται για την εξασφάλιση ασφαλών on-line εμπορικών συναλλαγών. To SSL αποτελεί ένα πρωτόκολλο επικοινωνίας το οποίο κρυπτογραφεί την επικοινωνία μεταξύ του τερματικού σας και του server του ηλεκτρονικού καταστήματος. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων του αριθμού της πιστωτικής κάρτας, του ονόματος και της διεύθυνσης σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους στο Internet. Η κρυπτογράφηση των στοιχείων σας είναι εξαιρετικά ισχυρή και θεωρείται πρακτικά απαραβίαστη. Επίσης, οι συναλλαγές μέσω των πιστωτικών καρτών γίνονται με το σύστημα ασφαλείας της Eurobank Cards.

Τι χρόνο παράδοσης να υπολογίζω?

Οι ημέρες παράδοσης είναι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και από τις 9.00 πμ μέχρι 5.00 μμ για την Ελλάδα και τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης από τη στιγμή που θα δοθεί η παραγγελία στην μεταφορική εταιρεία.

Μπορώ να παραλάβω τα προϊόντα μου από κάποιο φυσικό κατάστημα?

Μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, από το φυσικό κατάστημα που διαθέτουμε στο Ψυχικό, Μουσών 1. Θα πρέπει πρώτα να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με το κατάστημα ώστε να μάθετε την διαθεσιμότητα των προϊόντων.

Μπορώ να προϊόν που αγόρασα ηλεκτρονικά να το επιστρέψω στο φυσικά κατάστημα?

Μπορείτε να επιστρέψετε οποιοδήποτε προϊόν αγοράσατε ηλεκτρονικό στο φυσικό μας κατάστημα Μουσών 1, Ψυχικό. Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται άρτιο στην αρχική του συσκευασία και θα πρέπει απαραίτητα να συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς.

Με ποιους τρόπους μπορώ να πληρώσω τις αγορές μου?

Μπορείτε να πληρώσετε με τους παρακάτω τρόπους:

  • Με αντικαταβολή
  • Με τραπεζική κατάθεση
  • Με πιστωτική κάρτα Eurobank
  • Με Paypal

Οι τιμές που βλέπω στο ηλεκτρονικό κατάστημα είναι ίδιες με αυτές στο φυσικό κατάστημα?

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να βρείτε καλύτερες τιμές απ`ότι αυτές στο φυσικό μας κατάστημα.

Σε τι νόμισμα μπορώ να πραγματοποιήσω τις αγορές μου?

Μπορείτε να πληρώσετε μόνο σε Ευρώ.

Πως μπορώ να σιγουρευτώ ότι έκανα σωστά την αγορά μου?

Μόλις ολοκληρώσετε την αγορά σας θα σας σταλεί αυτόματα το e-mail της επιβεβαίωσης στο e-mail που έχετε δηλώσει κατά την παραγγελία. Επίσης θα προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία.