Η ιστοσελίδα μας bebemall.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Παραγγελία - Παράδοση

Διεκπεραίωση παραγγελιών - Πολιτική τιμών

Οι παραγγελίες εκτελούνται μέσα σε εργάσιμο οκτάωρο (9:00πμ - 17:00μμ) εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. Οι αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων είναι οι τελικές (συμπεριλαμβάνεται δηλαδή ο αναλογούν Φ.Π.Α.).

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της www.bebemall.gr διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής των τιμών χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του πελάτη.

Οι ώρες των δρομολογίων της κάθε αποστολής δεν είναι διαπραγματεύσιμες.

Οι παραγγελίες που περιλαμβάνουν προϊόντα σε παραγγελία από προμηθευτές αποστέλλονται άμεσα μετά την συλλογή όλων των προϊόντων στις κεντρικές αποθήκες της εταιρίας.

Η www.bebemall.gr δεν δεσμεύεται σε καμία περίπτωση στην αποστολή της παραγγελίας των προϊόντων, τα οποία προσφέρονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, και λόγω τυπογραφικού ή μηχανογραφικού λάθους παρουσιάζονται σε διαφορετική τιμή από την ισχύουσα τιμή στον εκάστοτε αναρτημένο τιμοκατάλογο.

Για όλα τα ηλεκτροκίνητα παιχνίδια και τα ποδήλατα η εταιρία μας καλύπτει δωρεάν μέχρι τα πρακτορεία της Αθήνας!


Επιβεβαίωση της παραγγελίας

Κάθε παραγγελία ακολουθεί πάντοτε e-mail ή/και τηλεφώνου για την επιβεβαίωση της.

Ακύρωση παραγγελίας

Ακύρωση παραγγελίας γίνεται δεκτή μόνο για όσο διάστημα δεν έχει ακόμα εκτελεστεί και δεν έχει παραδοθεί το είδος (δηλαδή δεν έχει εκδοθεί δελτίο αποστολής), είτε μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail), είτε τηλεφωνικά. Έχετε την δυνατότητα να ενημερώνεστε για την πορεία της παραγγελίας σας, είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail). Με πιστωτική κάρτα η επιστροφή του ποσού γίνεται με τον ίδιο τρόπο που επιλέχθηκε η χρέωση από τον πελάτη.

Δικαίωμα υποαναχώρησης - Επιστροφή Προιόντων

Ο πελάτης με βάση το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο (ν.2251/1994), έχει το δικαίωμα εντός 14 ημερών από την αγορά τους, να τα επιστρέψει τα προιόντα στο κατάστημα για οποιονδήποτε λόγο και αν προκύψει και να ζητήσει την αντικατάσταση τους ή την επιστροφή του αντιτίμου που έδωσε για την απόκτηση τους. Το κατάστημα οφείλει να ενημερώνει τους πελάτες για το δικαίωμα υποαναχώρησης γιατί στην περίπτωση που δεν ενημερωθεί ο πελάτης, τότε αυτομάτως ο χρόνος υποαναχώρησης μετατρέπεται σε 12 μήνες από την αγορά τους.

Η προθεσμίες που αναφέρονται πιο πάνω, ισχύουν για όλα τα μέλη κράτη της Ευρωπαικής Ένωσης. Τέλος ο καταναλωτής επιβαρύνεται με τα μεταφορικά της επιστροφής σε περίπτωση που οι σχετικές ενέργεις της επιστροφής των εμπορευμάτων γίνουν εξ' αποστάσεως και όχι στην έδρα μας.

Διαθεσιμότητα προϊόντων

Η www.bebemall.gr επιφυλάσσεται να ενημερώσει τους πελάτες σε περίπτωση μεταγενέστερης μη διαθεσιμότητας παραγγελθέντος είδους, για τον πιθανό χρόνο παράδοσης. Στην περίπτωση αυτή, εφόσον κρίνεται ότι η καθυστέρηση καθιστά τη συναλλαγή ασύμφορη για τον πελάτη, χωρεί ανάκληση της παραγγελίας η οποία γίνεται αζημίως για τον πελάτη. Η τυχόν λοιπή παραγγελία εκτελείται κανονικά.

Παραλαβή παραγγελίας

Η παραλαβή γίνεται από τον αναφερόμενο στην παραγγελία ως παραλήπτη

Τρόπος παράδοσης παραγγελίας

Η παραγγελία του πελάτη αποστέλλεται στη διεύθυνση που ο ίδιος έχει υποδείξει στην www.bebemall.gr κατά την παραγγελία του, με μέσα της επιλογής της www.bebemall.gr , κατόπιν επικοινωνίας με αυτήν. Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται δωρεάν, ανεξαρτήτως του βάρους αυτής, εάν η παράδοση των προϊόντων έχει οριστεί να γίνει εντός επτά (7) εργασίμων ημερών από την ημερομηνία υποβολής της παραγγελίας, η αξία της παραγγελίας είναι άνω των 60€ και εφόσον η περιοχή στην οποία διαμένει ο πελάτης βρίσκεται εντός του δικτύου διανομής της εταιρείας.

Για τις παραγγελίες με παράδοση σε περιοχές όπου δεν καλύπτονται από το δίκτυο διανομής της εταιρίας, φέρουν τρόπο πληρωμής αντικαταβολή και αφορούν παραδόσεις μεγάλων σε βάρος και όγκο προϊόντων η www.bebemall.gr μπορει να επιφερει μεγαλυτερες χρεωσεις.

Οι παραπάνω προϋποθέσεις και χρεώσεις δεν ισχύουν για την μεταφορά προιοντων τύπου ντουλάπας, αλλά και για όλα τα προιοντα βάρους άνω των 100 κιλών. Στις περιπτώσεις αυτές τα είδη μεταφέρονται δωρεάν έως το ισόγειο στην διεύθυνση που θα υποδείξει ο πελάτης. Εάν ο πελάτης επιθυμεί τη μεταφορά του είδους σε όροφο υπέρ το ισόγειο τότε ο πελάτης βαρύνεται με το κόστος της μεταφοράς.

Διευκρινίζεται ότι για οποιαδήποτε ζημία προκληθεί στη συσκευή κατά τη μεταφορά της από το ισόγειο μέχρι τον όροφο που επιθυμεί ο πελάτης, καθώς ο κίνδυνος μεταβαίνει στον αγοραστή από τη στιγμή που το είδος παραδίδεται στο ισόγειο της διεύθυνσης που θα υποδείξει ο πελάτης. Η παράδοση των ειδών μπορεί να πραγματοποιηθεί κατόπιν αιτήματος του πελάτη είτε από την ίδια την εταιρία είτε μετά από συνεννόηση της www.bebemall.gr με τον εκάστοτε προμηθευτή του είδους για την απευθείας παράδοση αυτού στην διεύθυνση που θα υποδείξει ο πελάτης.

Η www.bebemall.gr πέραν της παράδοσης των προϊόντων εκτελεί και υπηρεσίες εντός του ιδίου δικτύου διανομής, σε περιοχές όπου δεν καλύπτονται από το δίκτυο διανομής, η εταιρεία δεν εκτελεί καμία υπηρεσία.

Η www.bebemall.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους τρόπους, τους όρους και τις τιμές αποστολής κατά βούληση και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

Παραλαβή από φυσικο κατάστημα

Η www.bebemall.gr παρέχει στον χρήστη την δυνατότητα παραγγελίας των προϊόντων, που είναι διαθέσιμα, μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος και παραλαβής των προϊόντων από οποιοδήποτε κατάστημα διατηρεί η BEBEMALL. Ειδικότερα, ο πελάτης δύναται να επιλέξει μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος το/τα προϊόν/ντα που αυτός επιθυμεί, καθώς και το συγκεκριμένο κατάστημα (από τον υπάρχοντα στην ιστοσελίδα κατάλογο με το δίκτυο καταστημάτων της www.bebemall.gr από το οποίο επιθυμεί να παραλάβει την παραγγελία του, αποπληρώνοντας το τίμημα της αγοράς του με μετρητά, κατά την παραλαβή των προϊόντων από το εν λόγω κατάστημα, που θα έχει ήδη επιλέξει.

Η δυνατότητα αυτή παρέχεται υπό τους εξής όρους και προϋποθέσεις.

Ο πελάτης θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένο μέλος στην ιστοσελίδα της www.bebemall.gr , έτσι ώστε να έχει ήδη παράσχει τα απαιτούμενα στοιχεία για την εξακρίβωση της ταυτότητάς του (ήτοι, ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας, αριθμό δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου, Κωδικό Εισόδου (Username) και τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (Password).

Η εν λόγω παραγγελία θα ισχύει για την ίδια ημέρα και μέχρι την λήξη του ωραρίου λειτουργίας της επόμενης εργάσιμης μέρας του καταστήματος της www.bebemall.gr Σε περίπτωση δε που ο πελάτης δεν προσέλθει στο κατάστημα για την εκτέλεση της παραγγελίας του (ήτοι, παραλαβή της παραγγελίας και αποπληρωμή του τιμήματος) κατά την ως άνω αναφερόμενη προθεσμία, η παραγγελία του θα ακυρώνεται, μη υπεχούσης της www.bebemall.gr ουδεμίας ευθύνης εκ της αιτίας αυτής.