fbpx

5 & 1 Λόγοι που καθιστούν το Μαξιλάρι θηλασμού & εγκυμοσύνης το πιο πολύτιμο αξεσουάρ της μαμάς!

5 & 1 Λόγοι που καθιστούν το Μαξιλάρι θηλασμού & εγκυμοσύνης το πιο πολύτιμο αξεσουάρ της μαμάς!

1 ) Η ώρα του θηλασμού είναι η μεγαλύτερη σύνδεση με το μωρό σας και αποτελεί έναν από τους πιο δυνατούς τρόπους ανάπτυξης του δεσμού μεταξύ μητέρας και παιδιού! Το μαξιλάρι θηλασμού κάνει αυτή τη διαδικασία πολύ πιο ξεκούραστη & άνετη και για εσάς & για το μωράκι σας!

 

2) Προσφέρει ανακούφιση κατά την διάρκεια του ύπνου ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του τελευταίου τριμήνου της εγκυμοσύνης, τοποθετώντας το ανάμεσα στα πόδια εξασφαλίζει άνεση και περισσότερο χώρο για το μωρό!

 

Μαξιλάρι Θηλασμού The Plushy Moon Taupe

3)Προσφέρει την τέλεια στήριξη της σπονδυλικής σας στήλης και παράλληλα δημιουργείται μια προστατευτική “φωλιά” που δεν σας επιτρέπει να γυρίσετε προς τα πίσω κατά τη διάρκεια του ύπνου.

 

4) Προσφέρει στήριξη και ανακουφίζει την καταπονημένη μέση καθώς και τον αυχένα της εγκύου που επιβαρύνεται ιδιαίτερα κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, καθώς το κέντρο βάρους του σώματος αλλάζει για να μπορέσει να στηριχθεί η κοιλιά!

 

5) Συμβάλει στην διατήρηση της σωστής στάσης της μητέρας, καθώς ανυψώνει το μωρό ώστε να φτάσει στο επιθυμητό ύψος της θηλής και έτσι δεν χρειάζεται να σκύψει αποφεύγοντας την καταπόνηση της πλάτης, του αυχένα και των θηλών.

 

6) Χρησιμοποιείται για χαλάρωση , σαν βρεφική φωλιά ή για παιχνίδι στους πρώτους μήνες που το μωράκι μας προσπαθεί να στηρίξει το σώμα του! Ακόμη και σαν διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο!

Μαξιλάρι Θηλασμού The Original Black and White

Αναμφισβήτητα το μαξιλάρι θηλασμού & εγκυμοσύνης αποτελεί μια από τις σημαντικότερες αγορές που πρέπει πραγματοποιήσει μία μανούλα για να κάνει τη ζωή & τη δική της & του μωρού πολύ πιο ευχάριστη & ασφαλή ! !

Μαξιλάρι Θηλασμού MY7

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *